Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Mediator Den Haag


Uw mediator in Den Haag

 

Bent u gevestigd in Den Haag of woont u in Den Haag en heeft u te maken met een arbeidsconflict, een zakelijk conflict of een echtscheiding? Een mediator kan uitkomst bieden, door met de betrokken partijen aan de slag te gaan om een oplossing te vinden. De mediators van Professionele Mediators verzorgen deskundige, transparante en betaalbare bemiddeling in diverse conflictsituaties. In de regio Den Haag heeft Professionele Mediators meerdere mediators ter beschikking. Wij hebben een landelijk netwerk: ook buiten de regio Den Haag is er altijd een mediator in de buurt.

 

Wanneer biedt mediation uitkomst?

 

Mediation wordt toegepast wanneer conflicten zo hoog oplopen dat er op dat moment geen ruimte meer is voor dialoog tussen de partijen, zoals dit bijvoorbeeld bij een  echtscheiding kan gebeuren of bij een arbeidsconflict waarbij de samenwerking een probleem geeft. De mediators van Professionele Mediators zijn gespecialiseerd in allerlei soorten conflicten, zoals  business mediation,   mediation binnen het   onderwijs of mediation bij  familiezaken. Of u nu in Den Haag, Amsterdam of Maastricht gevestigd bent: Professionele Mediators is altijd bij u in de buurt te vinden.

 

Voordelen van Professionele Mediators 

 

Bij Professionele Mediators wordt u op een persoonlijke, snelle en kosteneffectieve wijze geholpen bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict of echtscheiding. Hiervoor hanteren wij de volgende uitgangspunten:

 

  • wij werken uitsluitend met MfN-registermediators met veel ervaring 
  • wij streven naar een duurzame oplossing voor uw conflict   
  • alle mediation trajecten worden zorgvuldig en met regelmaat geëvalueerd 
  • landelijk netwerk met mediators in de grotere steden en daarbuiten, waaronder Den Haag 
  • geen wachtlijst: binnen 24 uur contact met Professionele Mediators. 

 

Meer weten over Professionele Mediators?

Bent u verwikkeld geraakt in een echtscheiding of heeft u te maken met een arbeidsconflict of een andersoortig conflict? En bent u daarvoor op zoek naar een mediator in Den Haag? Bij Professionele Mediators wordt u bijgestaan door middel van persoonlijke en hoogwaardige bemiddeling.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl