Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Mediator betekenis


De betekenis van het woord mediator is: een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die u kan helpen om een (juridisch) probleem op te lossen. Een mediator is geen eenzijdige belangenbehartiger zoals een advocaat, en zal ook geen standpunt innemen zoals een rechter dat doet. 

 

Wat kan een mediator voor u betekenen? 

 

Een mediator kan u helpen wanneer conflicten zo hoog oplopen dat er op dat moment geen ruimte meer is voor dialoog tussen de partijen, maar ook bij  echtscheidingen en een  arbeidsconflict waarbij de samenwerking een probleem geeft. De mediators van Professionele Mediators zijn gespecialiseerd in allerlei soorten conflicten, zoals   business mediation,  mediation binnen het  onderwijs of mediation bij  familiezaken

 

Voordelen van een mediator

 

Door het inschakelen van een mediator kunt u mogelijk een lang juridisch gevecht voorkomen. Bijvoorbeeld in het geval van een scheiding maakt u samen afspraken en legt deze vast in een convenant dat door de mediator wordt opgesteld. Dit doet u in plaats van ieder een eigen advocaat te moeten inschakelen. In het geval van een arbeidsconflict zorgt u er samen met een mediator voor dat u het onderling oplost en dat het conflict dus niet verder escaleert. Hierdoor voorkomt u een hoop (juridische) kosten.

 

Contact

 

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? Kom er dan samen uit door het inzetten van  mediation. Professionele Mediators neemt binnen 24 uur contact met u op, zodat u snel kunt starten. 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl