Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Mediator arbeidsconflict


Kunt u als gevolg van een arbeidsconflict niet meer samenwerken met uw leidinggevende, een medewerker of een collega? Schakel dan een mediator in om samen uit dit arbeidsconflict te komen. De mediator is een neutrale partij die bemiddelt tussen werkgever en werknemer om samen tot een oplossing te komen.
 

Waarom een mediator bij een arbeidsconflict?


Een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsconflict is slechte of onduidelijke communicatie . Maar er zijn natuurlijk meer oorzaken mogelijk, want op plaatsen waar mensen met elkaar samenwerken kan wrijving ontstaan. Wat de oorzaak van het conflict ook is, de mediator zorgt er voor dat het gesprek tussen beide partijen weer op gang wordt gebracht. Het doel hiervan is om de werkelijke oorzaak van het conflict naar boven te halen. Nadat de oorzaak bekend is, kan er gewerkt worden aan een oplossing. De mediator is bij alle gesprekken - van het vinden van de oorzaak tot het met de afspraken maken over de oplossing - een neutrale partij.
 

Hoe werkt een mediator?


In het mediaton proces doorlopen we een aantal stappen:
 
  • De mediation start met het ondertekenen van een mediationovereenkomst. Hierin staan onderwerpen als geheimhouding, vrijwilligheid en de verdeling van de kosten.
  • Daarna gaat de mediator in gesprek met beide partijen. Het doel hiervan is om samen tot een oplossing te komen
  • Wanneer de werkgever en de werknemer besluiten om de arbeidsrelatie voort te zetten, worden afspraken gemaakt voor een goede samenwerking.  Als het niet lukt om er samen uit te komen, dan wordt er gekozen voor een einde van de arbeidsrelatie. Bij zowel voortzetting als beëindiging van de arbeidsrelatie worden de afspraken schriftelijk vastgelegd.

Laat een arbeidsconflict niet te lang doorlopen


Een arbeidsconflict zorgt voor veel stress en kan een negatieve invloed hebben op de sfeer op de werkvloer. In veel gevallen leidt een arbeidsconflict zelfs tot ziekmelding van een van de partijen. Laat het conflict daarom niet te lang doorlopen en neem contact op Professionele Mediators. Wij brengen u binnen 24 uur in contact met een mediator bij u in de buurt om het arbeidsconflict aan de slag te gaan.
 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl