Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Mediation


Komt u er met uw werkgever of werkgever niet meer uit? Of besluiten u en uw partner om te gaan scheiden? Ga dan aan slag met mediation. Zelfs als het arbeidsconflict al meer dan een jaar speelt of als u ontzettend opziet tegen de scheiding - door bemiddeling van een mediator komt u samen tot een oplossing of maakt u afspraken om de (echt)scheiding vorm te geven.


Mediation door een van de Professionele Mediators


Professionele mediators heeft door het gehele land ervaren mediators om samen met u aan de slag gaan. Er is altijd een mediator dichtbij u in de buurt. Via mediation kunt u een langlopend arbeidsconflict oplossen of een echtscheiding goed afronden.


Voordelen van mediation


Mediation geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid. Het schept de kaders voor een open en constructief gesprek. Daardoor worden er eerder afspraken gemaakt die door iedereen gedragen worden. Afspraken waar iedereen achter staat, houden langer stand dan afspraken die opgelegd worden na bijvoorbeeld een juridisch gevecht.
 
Hierbij komen we direct bij een ander voordeel van mediation. Door het inschakelen van een mediator kunt u een lang juridisch gevecht voorkomen. Bijvoorbeeld in het geval van een scheiding maakt u samen afspraken en legt deze vast in een convenant dat door de mediator wordt opgesteld. Dit doet u in plaats van dat u ieder een eigen advocaat laat strijden. In het geval van een arbeidsconflict zorgt u er samen met een mediator voor dat u het onderling oplost in plaats van dat u het conflict “in de rechtbank” uitvecht. Hierdoor voorkomt u een hoop juridische kosten.
 

Hoe verloopt de mediation?


Elk mediation traject start met het tekenen van een overeenkomst. Hierin worden zaken afgesproken als de vrijwilligheid en geheimhouding. Het aantal sessies met de mediator is afhankelijk van onder meer het soort conflict, de mate van escalatie of op hoeveel punten u het met elkaar oneens bent bij een scheiding. Het traject eindigt altijd met het vastleggen van de afspraken. We leggen u graag meer uit over onze werkwijze.
 

Contact


Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? Kom er dan samen uit doormiddel van mediation en neem contact op Professionele Mediators. Wij brengen u dan binnen 24 uur in contact met een mediator bij u in de buurt, zodat u snel kunt starten. 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl