Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Mediation echtscheiding


Een echtscheiding is voor alle partijen een moeilijke periode, waarin ondanks alle emoties belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Mediation is bij een echtscheiding een efficiënt middel om samen tot goede, duurzame beslissingen te komen. Bij Professionele Mediators werken ervaren mediators die u en uw ex-partner helpen om samen door deze lastige periode heen te komen. 

 

Wat kan een mediator voor u betekenen bij een echtscheiding?

 

Wanneer u en uw partner gaan scheiden komt er veel op u af. Zo moet een van u of u beiden op zoek naar een nieuwe woonruimte. Daarnaast moeten er bij een  echtscheiding beslissingen genomen worden over de gezamenlijke inboedel, bezittingen en eventuele schulden. Een mediator van Professionele Mediators begeleidt de onderhandelingen tussen u beiden. Het doel hierbij is altijd dat er afspraken worden gemaakt waar u allebei achter staat. 

 

Echtscheiding en kinderen

 

Voor scheidende partners met kinderen is een van de meest emotionele onderwerpen waar beslissingen over genomen moeten worden, de zorg voor de kinderen. Bij een echtscheiding is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen waarin beslissingen over zorg, financiering en omgang zijn vastgelegd. De mediator kijkt daarbij naar de situatie en mogelijkheden van alle partijen. De mediator helpt ook bij het opstellen van het ouderschapsplan.

 

Waarom mediation van Professionele Mediators? 

 

Bij een echtscheiding wilt u geen lang, voortslepend proces. Wanneer u kiest voor mediation bij Professionele Mediators dan bent u verzekerd van goede hulp van een MfN (Mediatorsfederatie Nederland) register mediator die zich volledig inzet voor een resultaat waar ieder zich in kan vinden.

 

Contact

 

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u met behulp van mediation uw echtscheiding vormgeven? Neem dan contact op met Professionele Mediators om een afspraak te maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een mediator bij u in de buurt.

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl