Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Mediation echtscheiding


Een echtscheiding kan voor alle partijen een moeilijke periode zijn, waarin ondanks alle emoties belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Mediation  kan bij een echtscheiding een efficiënt middel zijn om samen tot goede, duurzame beslissingen te komen. Bij Professionele Mediators zijn ervaren mediators aangesloten die u en uw ex-partner helpen om samen door deze lastige periode heen te komen. 

 

Wat kan mediation voor u betekenen bij een echtscheiding?

 

Wanneer u en uw partner gaan scheiden, komt er veel op u af. Zo moet één van u of u beiden op zoek naar een nieuwe woonruimte. Daarnaast moeten er bij een  echtscheiding beslissingen genomen worden over de gezamenlijke inboedel, het pensioen, de bezittingen en eventuele schulden. Een mediator van Professionele Mediators begeleidt de onderhandelingen tussen u beiden. Het doel hierbij is altijd dat er afspraken worden gemaakt waar u beiden achter staat. 

 

Echtscheiding en kinderen

 

Voor scheidende partners met kinderen is de zorg voor de kinderen een van de meest emotionele onderwerpen waar beslissingen over genomen moeten worden. Bij een (echt)scheiding waar minderjarige kinderen bij zijn betrokken, is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen waarin beslissingen over zorg, financiering en omgang zijn vastgelegd. De mediator kijkt daarbij naar de situatie en mogelijkheden van alle partijen. Aan de hand van de gesprekken stelt de mediator het ouderschapsplan op.

 

Waarom mediation van Professionele Mediators? 

 

Bij een echtscheiding wilt u geen lang, voortslepend proces. Wanneer u kiest voor mediation bij Professionele Mediators, dan bent u verzekerd van goede hulp van een MfN (Mediatorsfederatie Nederland) register mediator die zich volledig inzet voor het best mogelijke resultaat waar een ieder zich in kan vinden.

 

Contact

 

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u met behulp van mediation uw echtscheiding vormgeven? Neem dan contact op met Professionele Mediators om een afspraak te maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een mediator bij u in de buurt.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl