Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Mediation arbeidsconflict


Een arbeidsconflict kan veel zorgen en stress opleveren. Het kan zelfs leiden tot ziekmelding van een van de betrokken partijen. De inzet van mediation kan helpen om het arbeidsconflict snel op te lossen. De mediators van Professionele Mediators hebben veel ervaring bij de bemiddeling van arbeidsconflicten. 

 

Snelle en doeltreffende mediation bij uw arbeidsconflict

 

Een arbeidsconflict heeft veel impact op de betrokken partijen. Daarnaast kan het de werksfeer binnen een afdeling in negatieve zin beïnvloeden. Dit gaat uiteraard weer ten koste van de productiviteit en kan zelfs imagoschade opleveren. Het is daarom van belang om snel aan de slag te gaan met mediation om het arbeidsconflict op te lossen. Professionele Mediators kan u binnen 24 uur in contact brengen met een mediator die past bij uw kwestie.  Alle mediators zijn MfN geregistreerd en hebben een rijke ervaring in de oplossing van uiteenlopende conflicten. Zij helpen u met het vinden van een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. 

 

Duurzame oplossing

 

Het doel van mediation is om tot een oplossing  te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Dat kan betekenen dat er afspraken worden gemaakt over een toekomstige samenwerking waarin bijvoorbeeld meer wordt geëvalueerd. Een andere oplossing kan zijn dat de arbeidsrelatie beëindigd moet worden, omdat er niet meer samengewerkt kan worden. In dat geval bemiddelt de mediator tussen beide partijen om het ontslag met wederzijds goedvinden goed af te handelen. De afspraken worden – normaal gesproken - vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Wat de uitkomst ook is, de mediators werken aan een duurzame oplossing die gericht is op een goede toekomst voor alle partijen. Dit is anders dan bij een juridisch gevecht waarbij een  advocaat doorgaans alleen kijkt naar de belangen van zijn eigen cliënt. Het is dan ook niet voor niets dat mediation steeds vaker wordt ingezet om een arbeidsconflict op te lossen. 

 

Contact

 

Wilt u aan de slag met mediation om het arbeidsconflict waarin u verwikkeld bent geraakt op een snelle, duurzame wijze op te lossen? Neem dan contact op met Professionele Mediators voor een afspraak. 

 

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl