Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Kosten


Het honorarium van de mediator bij familie aangelegenheden of echtscheidingen bedraagt € 150,- excl. B.T.W. per uur (tenzij de betreffende mediator met u een andere afspraak maakt). Het intakegesprek is doorgaans kosteloos.


In het geval de mediation-gesprekken  plaatsvinden buiten het kantoor van de mediator worden afspraken gemaakt over reistijd en eventuele huur van de ruimte. Daarnaast wordt natuurlijk nog de tijd in rekening gebracht die de mediator besteedt aan bijvoorbeeld, telefoongesprekken, het opstellen van een convenant of aan verslaglegging.

 

N.B. Wij werken ook met de mogelijkheid van subsidie. In dat geval betaalt u geen uurtarief, maar een zeer lage eigen bijdrage voor de hele mediation (zie www.RvR.org). Op deze site vermeldt de Raad voor Rechtsbijstand de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie. In de tabel staan het maximale inkomen en het maximale vermogen weergegeven en ziet u tevens de eigen bijdrage die voor uw situatie van toepassing is ( http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen). In de tabel voor mediation ziet u bijvoorbeeld dat als uw inkomen als alleenstaande in 2017 onder € 19.400,- was en indien u voldoet aan de vermogensgrens, uw eigen bijdrage voor mediation slechts € 54,- per persoon is en als dit onder de € 27.300,- was en indien u voldoet aan de vermogensgrens, uw eigen bijdrage voor mediations slechts € 107 per persoon is voor het hele traject (u betaalt dan alleen nog een kleine bijdrage voor de griffierechten van de rechtbank indien deze van toepassing zijn).
De maximale eigen bijdrage is € 107,- (prijspeil 2019).

 

Samen met uw mediator vult u het betreffende formulier in.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Wanneer afspraken 24 uur of korter van tevoren worden geannuleerd, is Professionele Mediators gerechtigd de kosten van de gereserveerde tijd plus eventuele voorbereidingshandelingen of reistijd in rekening te brengen.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl