Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Nelleke Hartmanns


Nelleke Hartmanns is naast MfN-registermediator ook een ervaren coach. Als "scheidingscoach"is zij werkzaam voor Professionele Mediators in de regio Zuid-Nederland. In echtscheidingssituaties is zij als mediator gericht op het afbouwen van de partnerrelatie en het tegelijkertijd opnieuw vorm geven van de ouderrelatie.
 
Erg belangrijk om de nadelige effecten van de echtscheiding voor de kinderen te beperken. Om hen buiten het ‘gevecht’ te houden dat als (ex)partners wordt gevoerd over de pijn over en weer, het geld en de goederen…Dit is voor veel mensen een zwaar proces. Er spelen veel gevoelens die het dagelijks functioneren kunnen belemmeren.
 
Tijdens het echtscheidingsproces voert zij individuele coachinggesprekken met een of beide partners. Dit bespoedigt het proces en de kans op een gezonde verwerking. Onderdeel van haar bemiddeling is tevens een gesprek met de kinderen met de bedoeling hen ‘vrij’ te laten praten over de effecten voor hen en hun wensen te kunnen uiten. Een belangrijk effect is dat de communicatie werkelijk kan worden verbeterd; positief voor alle betrokkenen: de volwassenen en hun kinderen….
 
In haar coachingpraktijk begeleidt zij mensen:
 
- bij het verwerken van de scheiding;
- bij het dealen met de consequenties ervan;
- in het leven als single;
- in het leven binnen een samengesteld gezin.
 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl