Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Adviesgesprek arbeidskwestie


Heeft u een probleem met een werknemer die telkens ziek is? Hebben een werknemer en een leidinggevende een geschil of weet u bijvoorbeeld niet zo goed wat u het beste kunt doen met een werknemer die moet gaan re-integreren?

 

Misschien wilt u voordat u een traject aangaat en mogelijk veel kosten gaat maken, eens sparren over deze situatie? Neemt u dan contact op met Professionele Mediators voor een “adviesgesprek arbeidskwestie”.

 

Zowel in een kleinere organisatie als in een groter bedrijf kunt u de behoefte hebben aan ondersteuning bij de aanpak van arbeidskwesties. Met een klankbord adviesgesprek kunt u aan één van onze deskundigen op dit terrein uw vragen of zorgen voorleggen over een lastige situatie. Deze deskundige brengt samen met u ordening aan in de problematiek en bespreekt met u mogelijke invalshoeken om tot oplossingen te komen. U krijgt een concreet advies over uw kwestie.

Op deze manier heeft u een klankbord en sparringpartner voor dit specifieke geval.

 

Een adviesgesprek arbeidskwestie is kort en bondig; de kosten zijn beperkt en u heeft een snel en concreet advies. We gaan geen uitgebreid traject aan, maar kijken wat voor u mogelijke oplossingen zijn en geven u een duidelijk advies.

 

Doel van het adviesgesprek arbeidskwestie is om een vastgelopen situatie vlot te trekken. Dat kan aan de hand van een concreet advies, maar een mogelijke uitkomst kan ook zijn dat u wordt doorverwezen naar een deskundige op het desbetreffende vakgebied.

 

Wellicht herkent u iets in onderstaande voorbeelden?

 

1.      U of bijvoorbeeld uw HR-manager weet niet wat te doen met een werknemer die al meer dan 20 jaar in dienst is en zich nu, na een reorganisatie telkens ziek meldt.

 

2.      Een ernstig zieke werkneemster wil weer enkele uren per week gaan werken, maar u twijfelt over de haalbaarheid van terugkeer.

 

3.      De re-integratie van uw medewerker loopt vast.

 

4.      U of uw HR-manager twijfelt welke actie te ondernemen in een zeer gespannen arbeidsrelatie met een werknemer die al meer dan 25 jaar in dienst is.

 

 

Kosten adviesgesprek arbeidskwestie (exclusief btw): € 195,-

 

Hoe werkt een arbeidsgesprek arbeidskwestie?

 

1.      U klikt op de "Neem contact op" en u wordt gebeld door één van onze deskundigen om een telefonische afspraak te maken.

2.      Op het afgesproken moment wordt u gebeld. Het adviesgesprek arbeidskwestie duurt ca. 30 tot 45 minuten.

3.      Na het gesprek ontvangt u schriftelijke rapportage via de email met hetgeen is besproken: een omschrijving van het probleem en het concrete advies.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak voor een klankbord advies gesprek? Neemt u dan contact op met Professionele Mediators zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt aangepakt!

 

Henny Brandwijk en Inge Kabbes zijn onze specialisten als het gaat om adviesgesprek arbeidskwestie.


 


 

 

Meldt u bij “bericht” dat het een adviesgesprek arbeidskwestie betreft?

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl